Bakgrund

fredag 8 oktober 2010

Hantverksmarknaden

Åh vilken rolig kväll jag hade på Hantverksmarknaden igår :-)
Väskorna var betydligt mycket lättare när jag gick hem. Fick sälja massor!
Träffade så mycket trevligt folk. Roligast var nog att min nya bloggvän Vaktmästarn kom förbi & hälsade. Så roligt att ses IRL :-)

De här små raringarna hittade tex nya hem allihop. Hade behövt haft fler med mig, men fick med mig en beställning på ett par stycken till :-)


Även de här tändsticksaskarna, som jag inte visat förut, försvann ganska omgående :-)Fick naturligtvis även med mig ett par nya små saker hem...Förutom hembakt bröd & marsipancigarrer - en jättefin tändsticksask dekorerad med keramik - och en ursöt liten Lovikavante till mobilen, *I´m in Love* ;-)
Tur jag känner vantmakaren, känner redan att jag nog skulle kunna tänka mig fler färger...


Idag blir det en lugn dag kan jag säga. Ska försöka hälsa på i lite bloggar och kanske decoupera änglaljusen, prata med lilla mormor men annars inget speciellt på agendan, skönt!
Imorgon firar vi min mammas födelsedag med Mamma Mia!-musikal & restaurangbesök, ska bli så kul!

Trevlig helg på er alla!!

7 kommentarer:

Marie sa...

Åh vad roligt att det gick så bra! Det är härligt att få uppskattning för det man gör. Jättesöta ljus, förstår att de gick som smör i solsken. :) Glöm inte att vila lite nu...
Kramen
Marie

lk46 sa...

Åh så kul att du fick såld nägot!!!! Men det var ju snygga grejar också!
Ha en skön helg min vän!
Kram lene

onkis sa...

Älskar dina fina ljus,och va roligt att du fick sälja dina fina saker.

Nina sa...

Ååååå va roligt jag fick klar tecken att få stå på Julmarknaden den 1:a advent i Malmköping så nu är det bra julsaker som skall produseras. Hur gjorde du ljusen och vad tog du för dom ??
Kram Nina

Vaktmästarn sa...

Jättekul att ses IRL! Klart att försäljningen gick bra när du hade så fina saker på ditt bord. Kul med tanterna som kom och knuffades om julkorten :)

Kram, Outi

Erika Hansson sa...

Galet snygga tändsticksaskar! Förstår inte hur man kan få ihop det så att de blir så snyggt ^^ Ja är riktigt imponerat! Jätte söta ljus, kan inte riktigt komma i underfund hur man får dit bilderna, hehe!

Keep up the good work ^^
Kram, Erika

Helena sa...

Vad roligt att det gick så bra på marknaden.
Förstår att folk ville köpa dina fina ljus och askar.
Ha en trevlig kväll!
Kram