Bakgrund

lördag 18 september 2010

"Bröllopskort"

Idag gifte sig en kusin till våra barn och jag ville naturligtvis göra ett litet lyckönskningskort.
För att göra en lång historia betydligt kortare så bar det sig inte bättre än att kortet blev ett decouperat ljus, dekorerat med spets, sidenband, rosor, hjärtbrads & pärlor.Distressade & stämplade en tag i form av ett hjärta, i nyanserna victorian velvet & spun sugar, med lyckönskningar på baksidan, och knöt fast med ett fint band.Gjorde sen en enkel presentpåse i cardstock med hjälp av mina (så länge bortglömda..) mallar från Panduro. Hade tyvärr inte så stora möjligheter att få välja färg då det går åt två hela ark, och nu var jag ute lite i sista minuten, men jag blev ändå nöjd. Dekorerade mycket enkelt, även här med ett distressat hjärta & stämpel i form av två ringar.Våra varmaste gratulationer & lyckönskningar till M & M!

4 kommentarer:

Lena sa...

Vad påhittig du är. Jag tycker du har gjort så fina saker. Romantiskt vackra. Gillar hur du har dekorerat ljuset jättemycket. Ha en bra vecka. Kram Lena

Pysselbus sa...

Men så fint!!!! Är säker på att din kusin blev jätteglad! Detta är ju ett bättre minne än en brödrost... ;-) Så fint dekorerat och superläcker påse till!

Pepparkakshjärtat här under är också läckert! Vilken rolig idé!

Ha det så bra!
Kram
Linda

onkis sa...

Jag som gillar ljus mycket,älskar ditt fina ljus..

Gunilla/Nilla sa...

En underbart fin och personlig gåva. Måste ha blivit väldigt uppskattat.

Krm/Gunilla